Diverse

BLOGGER sau SUPERBLOGGER, tu decizi

BLOGGER sau SUPERBLOGGER, tu decizi

2 martie 2019 by Mona S(uperblogger)Comentează cu încredere

Bun găsit la cea mai importantă probă din viața unui blogger, competiția Spring SuperBlog 2019!

Dacă nu știți despre ce este vorba, parcurgeți cu răbdare textul până la sfârșit și veți afla! Iar decizia de a deveni Superblogger vă va aparține.

Dragă SuperBlogger, documentarea este una din cheile succesului, așadar orice informație extra te ajută. Lectură plăcută!

Spor la citit și succes tuturor! 🙂

Titlul probei: BLOGGER sau SUPERBLOGGER, tu decizi

Sponsorul probei: SuperBlog

Introducere: SuperBlog este o competiție de advertoriale creative. Este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească, fiind lansată în 2008. Da, de zece ani echipa organizatoare, Swiss Plan.biz, (reprezentată prin Claudia Pătrașcu și Albert Budică) oferă șansa bloggerilor aflați la început de drum să fie descoperiți, iar celor cu experiență să se autodepășească. Facilitează legături între sponsorii concursului și persoanele interesate de o eventuală colaborare în viitor.

Această descriere o veți găsi atât pe site-ul oficial, cât și spusă de fiecare concurent. Însă, e doar ambalajul unei povești. Participarea la SuperBlog te va surprinde. Vei afla foarte curând că singura persoană cu care concurezi ești tu însuți. Probele, termenele limită, notele primite, schimbarea poziției în clasament, toate te vor urca într-un carusel al emoțiilor, al speranței, chiar a frustrărilor. Tu decizi dacă înveți ceva din această călătorie sau doar te lași dus de val. Deoarece, ai în față o șansă incredibilă de a deveni mai bun, mai disciplinat și să scrii despre cele mai diverse domenii. După cum am spus, să te autodepășești!

Enunțul probei:
Imaginează-ți că ți se oferă șansa să scrii în stilul tău despre cele mai diverse subiecte. Să scrii pe o temă dată, într-o perioadă limitată de timp, nu este la îndemâna oricui. Însă, oricine intră în competiția SuperBlog, află foarte repede că este condiția oricărui blogger care își dorește să aibă succes. Așadar, ia fiecare probă ca o provocare, dă tot ce ai mai bun de fiecare dată, ai încredere în tine și pornește într-o aventură pe care nu o vei mai putea uita! Alege să fii Superblogger!

Sursă de informare recomandate:

 • Am D.E.S.C.O.P.E.R.I.T. SuperBlog – în acest articol am scris cu emoție și “la cald” despre ce a însemnat această competiție pentru mine, încercând să ofer niște sfaturi, pe care le consider a fi utile oricărui participant.
 • Regulamentul competiției – la prima participare sau nu, regulamentul trebuie parcurs de fiecare. Vă veți face o idee mult mai clară despre ce înseamnă acest concurs.
 • Cum participi – dacă te-ai decis să devii Superblogger, iată ce trebuie să faci pentru a participa
 • Grupul de pe Facebook – doar odată intrat în grupul SuperBlog de pe Facebook, afli cu adevărat ce însemnă această competiție. Faci cunoștință cu ceilalți concurenți și obții informații prețioase la fiecare probă!

Cerințe tehnice:

 • putere de muncă și dorința de a reuși
 • concentrare și fair-play
 • să fii fidel stilului tău și să încerci să scrii cât poți tu mai bine de fiecare dată
 • să citești cu atenție (toată proba!) și să respecți tema dată
 • să oferi respect, atât organizatorilor, celorlalți concurenți și sponsorilor, cât și cititorilor tăi și ție însuți
 • să scrii corect gramatical
 • să citești sursele de infomare puse la dispoziție (nici această “probă” nu face excepție, așadar d.e.s.c.o.p.e.r.i.ț.i. repede SuperBlog, dacă nu ați făcut-o deja 🙂 )

Criterii de jurizare:

Încearcă să fii propriul tău juriu. Scrie articole de care să fii mândru/ă de munca ta și oferă informații cât mai corecte și aproape de adevăr.

Baremul de jurizare:

 • 10 puncte din oficiu – haideți să le numim puncte de experiență și de curaj
 • Respectarea temei, documentarea 20 de puncte – încercați să înțelegeți ce înseamnă această competiție, ce șanse vă oferă și luați tot ce e mai bun din ea
 • Creativitatea și originalitatea 30 de puncte – fiți creativi și originali. Păstrați-vă stilul, îmbunătățindu-l unde e cazul și nu vă lăsați descurajați de o notă mică. Fiți perseverenți și ambițioși!
 • Corectitudinea gramaticală 15 puncte – recitiți-vă textul și corectați-l. Scrieți corect! Unde nu sunteți siguri, întrebați, informați-vă! Orice blogger care se respectă va respecta regulile gramaticale.
 • Respectarea cerințelor tehnice 15 puncte – eu zic că sunt de bun-simț, voi?
 • Coerența, fluența textului 10 puncte – citiți-vă textul și din perspectiva unei persoane care îl parcurge pentru prima dată. Asigurați-vă că ideile vă sunt clar expuse și coerente.

Dacă reușești să faci toate acestea ești cu adevărat un Superblogger! De 100 de puncte!

Juriu:

Sponsorii Spring SuperBlog 2019: AIA Proiect, Anunțul Telefonic, AutoSchunn, Auto Gedal, Borealy, Christian Tour, Cutia. Ro, Dodo Pizza, Europa Travel, Farmec, Hotel Miorița Neptun, Sidonia. Ro, Smart Diet, Somproduct, Travelminit. Ro, Vindem-Ieftin. Ro

*Decizia finală: cititorii voștri

Termen limită:

Competiția a început la 1 martie și se va încheia pe 18 aprilie 2019. Vă puteți înscrie, oricând în această perioadă, însă doar concurenții care participă la toate probele vor primi titlul de finalist. Dar probele nu sunt obligatorii, așadar puteți selecta la care doriți să scrieți.

Termen de jurizare:

4 mai 2019. Aflați imediat de ce 🙂

Premiu:

Ocazia să crești, să cunoști oameni talentați și diploma SuperBlog cu titlul de superblogger!

Ediția aceasta valoarea premilor oferite de sponsori depășește suma de 20.000 de lei.

Bonus, în data de 4 mai la Hotel Miorița Neptun va avea loc Gala SuperBlog. Toată lumea prezentă se distrează, socializează și lasă offline-ul să își pună amprenta. Merită!

Pentru a participa la această probă, proba SuperBlog, vă rog:

Credeți, sperați, munciți! Citiți orice informație primită, scrieți cu pasiune și nu luați personal orice părere.

Noilor participanți le recomand să citească și întrebări și răspunsuri și articolul amintit la sursele de informare (dacă nu am spus-o deja 🙂 )

Așadar, BLOGGER sau SUPERBLOGGER, ce ai decis?

Mult succes tuturor!

SuperBlog

BLOGGER sau SUPERBLOGGER, tu decizi was originally published on O Carte Nescrisa

21 de gânduri despre „BLOGGER sau SUPERBLOGGER, tu decizi

   1. Nu are de ce să îți fie teamă! Este o experiență care îți testează limitele. Mie mi-a plăcut foarte mult! Ediția aceasta am fost nevoită să stau deoparte, dar recunosc că mă mănâncă degetele 😁
    Însă, cum am spus și în articolul pentru a fi experiența completă și să o trăiești cu adevărat trebuie să intri în grupul de pe Facebook. Acolo se simte adrenalina și cunoști oameni super faini!
    Curaj! Dacă nu acum, te aștept la toamnă. Ne înscriem împreună 😊

    Apreciază

   2. Ei, la toamnă te trag de mânecă și nu mă las de tine!
    Poți încerca să participi selectiv ediția aceasta, de exemplu. Doar la unele probe. Să spargi gheața! Și după note să vezi ce curaj prinzi. Ori de nervi că e mică, ori de mândrie 😁

    Apreciază

  1. Să fie! Am motiv întemeiat pentru absență. Și îmi e cu bucurie! 😊 Dar la ediția din toamnă mai mult ca sigur voi fi prezentă!
   Mulțumesc, Potecuță!
   P.S. Ne-am lăsat comentarii în același timp 😊😁

   Apreciază

 1. Intr-adevar, sa fii SuperBlogger este ceva… minunat. Valtoarea de sentimente in mijlocul carora te trezesti brusc, creativitatea ce iti este pusa la incercare in cele mai „ciudate” conditii, prieteniile cu ceilalti Superbloggeri pe care le legi, experienta si toate celelalte mici actiuni ce tin de aceasta competitie… absolut toate iti aduc un extraordinar „atu” pentru viata de blogger la care visezi. Multumim pentru articol, Mona!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Cu mare drag!
   Da, și eu m-am „infectat”! I-am zis Claudiei că îmi vine să scriu la probe doar de drag 😁 Dar, cum îi ziceam, îmi e cu bucurie motivul absenței și rămân alături de voi! Citindu-vă, încurajându-vă. Iar la toamnă ne întrecem din nou! 😊🤗

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s